Advertisement

Andreea Raicu Matei Stratan - Madalina Ghenea kissing Matei Stratan after the amfAR gala ... - Matei stratan a avut o relatie cu madalina ghenea.

Andreea Raicu Matei Stratan - Madalina Ghenea kissing Matei Stratan after the amfAR gala ... - Matei stratan a avut o relatie cu madalina ghenea.. Paparazzi au început să o urmărească pe vedetă încă de când aceasta a declarat recent că există un bărbat în viața ei care o face fericită, nedorind însă să îi dezvăluie identitatea. Unde a fost surprinsa vedeta. Matei stratan andreea raicu pare ca iubeste din nou. Este vorba despre fostul iubit al madalinei ghenea. Andreea raicu e în culmea fericirii.

În urmă cu două luni, andreea raicu era surprinsă ieșind din casa lui matei stratan, fostul iubit al mădălinei ghenea. Relația andreei raicu cu matei stratan a trecut la alt nivel! Andreea raicu, surprinsă din nou alături de milionarul matei stratan (foto) la două luni de când a fost surprinsă ieşind din casa lui matei stratan, andreea raicu a fost din nou fotografiată de paparazzi împreună cu acesta. Andreea raicu a fost surprinsa in urma cu cateva zile iesind din casa lui matei stratan, fostul iubit al madalinei ghenea. Matei stratan a avut o relatie cu madalina ghenea.

Andreea Raicu Copii : Ce Sa Faci Cu Copilul Acasa Cat Sunt ...
Andreea Raicu Copii : Ce Sa Faci Cu Copilul Acasa Cat Sunt ... from www.divahair.ro
Relația andreei raicu cu matei stratan a trecut la alt nivel! De anul trecut, andreea raicu se iubește cu fostul partener al mădălina ghenea, milionarul om de afaceri matei stratan. Se pare că pe cei doi nu îi leagă o simplă relație de prietenie. Matei stratan, adevărul despre relația cu andreea raicu de luni bune se spune că andreea raicu are o relație cu matei stratan, fostul iubit al mădălinei ghenea. Unde a fost surprinsa vedeta. Cine e iubitul andreei raicu. Vedeta pare că iubește din nou, iar de curând au apărut zvonuri că iubitul ei ar fi nimeni altul decât matei stratan. Nu se cunoștea exact ce fel de relație au cei doi, căci vedeta este un antreprenor de succes, deci era posibil să fie doar o colaborare de afaceri.

Relația andreei raicu cu matei stratan trece la alt nivel!

Cine e iubitul andreei raicu. Andreea raicu are un nou iubit? Paparazzi au început să o urmărească pe vedetă încă de când aceasta a declarat recent că există un bărbat în viața ei care o face fericită, nedorind însă să îi dezvăluie identitatea. Matei stratan este noul iubit al vedetei. Ştiri pe aceeaşi temă mihai bendeac, despre subiectul cărţii sale: Au existat o mulțime de speculații după ce andreea raicu a fost văzută părăsind casa afaceristului acum ceva vreme. Acum, cei doi au fost din nou fotografiați de paparazzi împreună și se pare că relația lor a trecut la un nou nivel! Unde a fost surprinsa vedeta. Andreea raicu, surprinsă ieșind din casa părinților lui matei stratan. Cu toate că nu a confirmat oficial povestea de iubire cu afaceristul, vedeta este mai fericită ca oricând. Relația andreei raicu cu matei stratan trece la alt nivel! Vedeta pare că iubește din nou, iar de curând au apărut zvonuri că iubitul ei ar fi nimeni altul decât matei stratan. Semn că relația este cât se poate de serioasă.

Andreea raicu, surprinsă din nou alături de milionarul matei stratan (foto) la două luni de când a fost surprinsă ieşind din casa lui matei stratan, andreea raicu a fost din nou fotografiată de paparazzi împreună cu acesta. În urmă cu câteva luni, matei stratan a fost surprins împreună cu andreea raicu. Andreea raicu are un nou iubit? În urmă cu două luni, andreea raicu era surprinsă ieșind din casa lui matei stratan, fostul iubit al mădălinei ghenea. Relația andreei raicu cu matei stratan a trecut la alt nivel!

Andreea Raicu Copii : Ce Sa Faci Cu Copilul Acasa Cat Sunt ...
Andreea Raicu Copii : Ce Sa Faci Cu Copilul Acasa Cat Sunt ... from media.cancan.ro
Cu toate că nu a confirmat oficial povestea de iubire cu afaceristul, vedeta este mai fericită ca oricând. Vedeta pare că iubește din nou, iar de curând au apărut zvonuri că iubitul ei ar fi nimeni altul decât matei stratan. Instagram andreea raicu] matei stratan și mădălina ghenea au fost împreună. Relația andreei raicu cu matei stratan trece la alt nivel! Totuși, anul trecut, ei au fost surprinși în timp ce o vizitau pe mama bărbatului. Andreea raicu are un nou iubit? Au existat o mulțime de speculații după ce andreea raicu a fost văzută părăsind casa afaceristului acum ceva vreme. Andreea raicu e în culmea fericirii.

Cine e iubitul andreei raicu.

Matei stratan este noul iubit al vedetei. Știri mondene de ultimă oră. Cei care o apreciază pe vedetă au avut parte de un șoc, după ce aceasta a fost surprinsă în timp ce ieșea din casa fostului iubit al mădălinei ghenea, matei stratan. În vârstă de 43 de ani, andreea raicu a împărtășit zilele trecută că nu mai este o femeie singură, iar relația de iubire pe care o are în prezent este una reușită. Andreea raicu a fost filmată când părăsea locuința milionarului matei stratan (sursă foto: Andreea raicu a anunțat recent că nu mai este o femeie singură. Cu toate că nu a confirmat oficial povestea de iubire cu afaceristul, vedeta este mai fericită ca oricând. Andreea raicu, surprinsă din nou alături de milionarul matei stratan (foto) la două luni de când a fost surprinsă ieşind din casa lui matei stratan, andreea raicu a fost din nou fotografiată de paparazzi împreună cu acesta. Detalii despre viețile vedetelor, informații de ultim moment despre subiectele de primă pagină. Recunosc, am iubit, spunea andreea raicu. Matei stratan andreea raicu pare ca iubeste din nou. Andreea raicu a fost surprinsă de blitzuri seara, părăsind reședința milionarului. Instagram andreea raicu] matei stratan și mădălina ghenea au fost împreună.

Fosta prezentatoare tv a fost surprinsa iesind din casa unui tanar milionar. Andreea raicu a fost filmată când părăsea locuința milionarului matei stratan (sursă foto: Matei stratan andreea raicu pare ca iubeste din nou. Andreea raicu e în culmea fericirii. Au existat o mulțime de speculații după ce andreea raicu a fost văzută părăsind casa afaceristului acum ceva vreme.

Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Raicu și Matei ...
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Raicu și Matei ... from desprevedete.ro
Andreea raicu, fotografiată când a ieșit din casa lui matei stratan, fostul iubit al mădălinei ghenea. Ştiri pe aceeaşi temă mihai bendeac, despre subiectul cărţii sale: Cine e iubitul andreei raicu. Andreea raicu, surprinsă din nou în compania lui matei stratan. Unde a fost surprinsa vedeta. Detalii despre viețile vedetelor, informații de ultim moment despre subiectele de primă pagină. În urmă cu câteva luni, matei stratan a fost surprins împreună cu andreea raicu. Relația andreei raicu cu matei stratan trece la alt nivel!

Recunosc, am iubit, spunea andreea raicu.

ÃŽn urmă cu aproape două luni, andreea raicu a fost surprinsă în timp ce ieÈ™ea din casa fostului iubit al mădălinei ghenea. Desi nu a confirmat public ca ar avea o relatie cu acesta, andreea raicu il viziteaza la ceas de seara. Vedeta pare că iubeÈ™te din nou, iar de curând au apărut zvonuri că iubitul ei ar fi nimeni altul decât matei stratan. Andreea raicu È™i matei stratan au fost surprinÈ™i ieÈ™ind din casa milionarului. Andreea raicu e în culmea fericirii. „nu sunt împreună cu andreea raicu, suntem amici, ea lucrează pe strada unde stau eu, a spus matei stratan pentru playtech.ro. Andreea raicu, fotografiată când a ieÈ™it din casa lui matei stratan, fostul iubit al mădălinei ghenea. Acum, cei doi au fost din nou fotografiaÈ›i de paparazzi împreună È™i se pare că relaÈ›ia lor a trecut la un nou nivel! Matei stratan a avut o relatie cu madalina ghenea. Au existat o mulÈ›ime de speculaÈ›ii după ce andreea raicu a fost văzută părăsind casa afaceristului acum ceva vreme. ÃŽn vârstă de 43 de ani, andreea raicu a împărtășit zilele trecută că nu mai este o femeie singură, iar relaÈ›ia de iubire pe care o are în prezent este una reuÈ™ită. Andreea raicu, întâlnire cu părinÈ›ii iubitului matei stratan. Cei doi au o relaÈ›ie frumoasă, asupra căreia le place să păstreze discreÈ›ia.

Cei doi au o relație frumoasă, asupra căreia le place să păstreze discreția andreea raicu. Andreea raicu, surprinsă din nou în compania lui matei stratan.

Posting Komentar

0 Komentar